Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Mayor Ekeblad poppar upp med ateljé och butik i Studion

Anna Lena Mayor Ekeblad har med sina vackra text-tavlor blivit ett namn inom bokstavskonsten och nu är vi otroligt glada över att få välkomna Göteborgskonstnären till vår Studio. Från den 2 januari slår dörrarna upp till en kombinerad pop up-ateljé och butik med både konst och bruksföremål där bokstävers form och mönster står i fokus.

Så här beskriver Anna Lena själv sitt skapande.

“Regler och traditioner har aldrig fått styra mitt skapande. Konst ska vara kul, lätt och något som sprider glädje. Jag blandar material och stilar men lyckas ändå hålla en röd tråd genom mina verk som gör att man ser att det är en ”Mayor Ekeblad” – oavsett om det är grafisk design, abstrakt konst eller en krans av snäckor”.

Varmt välkomna till Studion och Nääs Fabriker i det nya året!

Läs mer om Mayor Ekeblad här

Öppettider

Pop up-en är öppen från den 2 januari, vardagar 10-18 och helger 10-16.
Under utvalda dagar är Anna Lena själv på plats.

 

Uppleva