Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Jul på Nääs Fabriker

Jul på Nääs Fabriker är något speciellt! Alla juldekorationer tillsammans med belysningen skapar en stämningsfull miljö. Handla de finaste julklapparna och hitta vrålgoda delikatesser till glöggmyset hos våra butiker! Tyvärr kommer vi ej kunna arrangera vår traditionella julmarknad i år på grund av rådande omständigheter. Men vi kan garantera att hos oss kan ni maxa julmyset!

Denna julen bjuder vi på härlig julstämning med vår stora julgran och julshopping på området, här kan man bara vara helt enkelt. Det kommer också att finnas mindre aktiviteter för barnen så som julquiz i vår egna app och tomtens brevlåda där barnen kan lägga i sin önskelista till tomten!

Känn dig trygg hos oss i luftiga lokaler med högt i tak och en miljö nära naturen.
Läs våra åtgärder gällande Corona/Covid-19 här

Julmiddag och jullunch

I år serverar vi en 4-rätters julmiddag med julgodis bakat av vår konditor Disa – vinnare av Årets Konditor 2018. Välj mellan klassisk eller vegansk meny, båda med fantastiska smaker men på lite olika sätt. Menyn består av en förrätt inspirerad av julens smaker, två varmrätter samt dessert och generöst godisbord. På lördagar och söndagar kan ni njuta av en 3-rätters jullunch i vår härliga nyrenoverade matsal. Vi börjar servera julmiddag från och med 18 november fram tills 20 december. Läs mer här

Julmidddagspaket

Passa på att unna er ett par dagar iväg från alla julförberedelser och njut av god mat och övernattning i våra fina rum. Boka till ett besök i vårt mysiga Badhus med varma utomhuspooler och olika bastukoncept för att få den ultimata hotellvistelsen. Läs mer här

Julshopping

Våra butiker har fyllt på med ett brett sortiment inför julhandeln. I vår pop up finner ni hantverk av designern Linda Pabst, en härlig mix av keramik och textilier. Linda kommer själv att finnas på plats på lördagarna under adventshelgerna.

Se våra butiker här

 

Försäljning av julstrumpor av Sally Bazar

Vi får besök av Sally Bazar, en event och bröllopsdekoratör som i Coronatider syr julstrumpor av utvalda textiler där alla är UNIKA precis som DU! Det kommer att kommer att finnas julstrumpor till försäljning i butiksfoajén utanför Ljuvliga Stunder som man kan köpa via swish. Linda som driver Sally Bazar finns på plats lördag 28/11 mellan kl 12-15 och kommer att sitta och sy strumpor i foajén.

 

Julens delikatesser

Hos Hugos Handel och Kök finner du allt som behövs för ett lyckat glöggmys. Vrålgoda pepparkakor och i helt olika smaker tillsammans med ett väl utvalt glöggsortiment. Butiken erbjuder även de godaste ostarna för julminglet och julbordet. Här finns det även ett brett sortiment till finsmakaren, smakfulla gåvor att ge bort helt enkelt!

Julfika i kafét

Ta en paus i julshoppingen och njut av en god julfika i vårt mysiga kafé. Här finns det lussekatter, pepparkakor, våfflor, jullatte samt goda smörgåsar med julskinka och senap. Sen finns det självklart juliga bakelser av vår konditor Disa, som mjuk pepparkaka och fudge. Ni kan även köpa med Disas egna pepparkaksdeg, perfekt inför pepparkaksbaket!  Läs mer om kafét här

Advent på Nääs Fabriker

Under adventshelgerna kommer det att hända lite extra här hos oss! Det kommer finnas att food trucks på området, ni kan gå en julquiz i vår app där man får en gåva och ni hittar fina erbjudanden i butikerna. Läs mer om kommande adventshelger här

 

Julkalender 1-24 december

Mellan 1-24 december kommer vi att ha en julkalender med fina erbjudanden och tävlingar tillsammans med våra butiker på området. Denna kommer snart att visas här på hemsidan. Vi kommer att dela en ny lucka varje dag fram till julafton på vår instagram och facebook.

Vi ger dig en god stund i jul, välkommen!

Uppleva