Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Höstlovet

Ta med familjen och besök oss under Höstlovet! Här på området kommer det att finnas flera olika aktiviteter för hela familjen.

Crêperie Coton

Besök vår cider & crêpes pop up under höstlovet!
Läs mer här

Varieté Vagant

Hanna Vagant och Jon Halvar från truppen Varieté Vagant gästar Nääs Fabriker lördag 31/10 kl 10-16. Välkomna på mysiga familjeföreställningar som levereras med musik, magi och härlig publik.

Halloweenquiz 

Gå vår spännande Halloweenquiz på höstlovet. Alla barn får en gåva efter avklarad quiz. Skrämmande kul för hela familjen!

Halloweenrecept

Baka som Årets Konditor! Nu har vår chefskonditor Disa tagit fram ett supergott recept på en lyxig Halloweenkaka som passar perfekt att baka under höstlovet.

Fika i kaféet

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe. På helger serveras även sopplunch kl 11-15.
Läs mer här

Naturlekplatsen

Upptäck vår fina naturlekplats för barn. Fråga oss gärna i receptionen så hänvisar vi dig rätt.

Shopping

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Bokbytarlåda hos Ljuvliga stunder

Under höstlovet tisdag-söndag v.44 kommer det finnas en bokbytarlåda inne hos butiken Ljuvliga stunder. Ta med en bok du har hemma och byt mot en annan.

Bomullsfabriken

Vid köp över 1000:- så erbjuds en fika eller soppbuffé på Nääs Fabriker Kafé för en person och till ett värde om 125:- under höstlovsveckan.

Ayandeh
Lördag 31/10 finns chans att köpa ett litet lagningskit hos Ayandeh för 50:-, slå dig ner i våra sköna soffor eller vid bordet ute i foajén och laga ditt plagg. Laga lättare hål på tröjor, byxor, jackor mm. och be gärna Pardis på Ayandeh om hjälp.

Pop up-er

Passa på att besöka nyinflyttade Linda Pabst Design & Craft pop up och Källemo Art & Design pop up

Varmt välkommen till oss på Nääs Fabriker!

Uppleva