Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Crêperie Coton

Besök vår cider & crêpes pop up under höstlovet!

Crêperie Coton

Måndagen på höstlovet öppnar vi återigen upp vår pop up-crêperia här på Nääs Fabriker, och håller öppet till lördag. Vi kör franskt, och till oss kan du komma och äta galette eller en crêpe tillsammans med lokalt producerad cider från Glömda äpplen som ligger i Floda, på andra sidan sjön. Crêpes tillsammans med en torr cider är en riktig fransk klassiker, att vara hemma i Sverige men ändå få en känsla av Bretagne.

Meny

På Nääs Fabriker älskar vi människor och vill att alla ska känna sig välkomna till oss. Därför försöker vi ha en enkel meny som prismässigt går från galetter eller crêpes för under hundralappen upp till lyxigare alternativ med rökt lax eller lufttorkad skinka.
Så kom in och prova schysst mat och god dryck i härlig bruksmiljö.

När

Portarna öppnas måndag 26 oktober kl 11 och vi har öppet måndag-fredag kl 11-18
lör kl 11-16 under v.44.
Bienvenue!

 

Uppleva