Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Linda Pabst Design & Craft pop up

Nu välkomnar vi en ny spännande aktör i vår Studio – Linda Pabst Design & Craft pop up.

Linda Pabst är formgivaren från Hindås strax utanför Göteborg som med över 20 år som anställd på olika reklambyråer tog steget för att satsa på sitt eget varumärke. Idag arbetar Linda som illustratör och grafisk designer med Västkusten som sin bas.

Färgstarka kombinationer

Färgstarkt i alla dess kombinationer är återkommande i det mesta Linda gör. Speciellt när man kommer till hennes scarfs och konst. ”Posters med ängsliga gråa och svarta toner finns det gott om på marknaden. Det är också fint. Men jag vill ge lite mer. Kittla sinnena med djärva färgkombinationer. Det gör mig glad, och förhoppningsvis många andra med”.

Sedan ett par år tillbaka återupptog hon även keramikintresset. ”Jag älskar att mina vardagliga ting runt omkring mig, är formgivna med känsla och en medvetenhet. Dessutom gjorda med kärlek. Ingen kopp är exakt den andra lik. Lite fint när man tänker på det. Mina händer har format det du dricker ditt morgonkaffe i varje morgon”.

Design & Craft pop up

I pop-up butiken på Nääs Fabriker kommer du hitta allt från rakubrända småfat, handgjorda halsband, stora scarfs, små scarfs, vackra grattiskort, tavlor, posters, drejade koppar, fina presentkit med bl a större skålar och garanterat en del andra överraskningar.

Öppettider

Måndag-fredag kl 10-18 och lördag-söndag kl 10-16.
Pop up-en är öppen från den 3 oktober-31 december 2020.

Varmt välkommen!

Uppleva