Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hemester Longstay

Stanna längre. Fast inte så långt bort. Kom bort för några dagar, byt miljö, byt frukostvanor, träningsvanor, gå upp tidigare, eller senare, samlas kring grillen, bada när solen gått ner, vila kroppen eller ge den vad den tål, utmana dig själv eller hela familjen, upptäck närheten och omgivningarna, med cykel, träningsskor, järnväg, SUP eller kajak.

Ju längre vistelse ni bokar, desto fördelaktigare pris ges på rumspriset per natt. Vi har massor av härliga aktiviteter hos oss för hela familjen, både inomhus och utomhus, och det finns mycket att upptäcka i vårt närområde. Entré till vårt härliga Badhus ingår i paketet, och flera av kvällarna ingår även vår populära grillbuffé. Välj paket från 3-6 nätter, eller ännu längre om ni vill!

I paketet ingår

Boende 3-6 nätter i något av våra fina rum, incheckning från kl 15.00
2 eller 3 kvällar med grillmiddag*
Ett besök till vårt Badhus med varma utomhusbad och olika bastukoncept (värde 150:-/person).
Frukostbuffé
Tillgång till våra moderna gym ute och inne
Tillgång till aktiviteter i området

* Vid bokning av paket med 4-6 nätter ingår grillbuffé 3 valfria kvällar, vid bokning av paket med 3 nätter ingår grillmiddag 2 valfria kvällar.

Prisexempel

Pris från 650:- per person och natt
(vid bokning av paket 6 nätter)

Sommaraktiviteter

Vi har en mängd olika aktiviteter här på området som du som gäst har tillgång till och som vi hoppas inspirerar till en aktiv semester för dig som önskar det. Till exempel vår egen boulebana, utomhusgym, cyklar, naturlekplats och uthyrning av SUP och wakeboard.

Utflykter lite längre bort

Vid en längre vistelse kan det vara kul att göra dagsutflykter eller kortare turer och uppleva något nytt. Det finns mycket härliga utflyktsmål i närheten av Nääs Fabriker. Vi har samlat en del av dem här

Bokning

Paketet bokas online:
Hemester 3 nätter

Hemester 4 nätter

Hemester 5 nätter

Hemester 6 nätter

Villkor

Gäller boende under sommarperioden 28 juni – 14 augusti 2021
Kräver ingen förskottsbetalning
Kan avbokas senast kl 18.00 dagen före ankomst.
Utcheckning kl 11:00

VI FÖLJER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS NYA REKOMMENDATIONER

  • Vi placerar max 8 personer per bord inomhus i vår restaurang samt kafé och är noga med att alla håller bra avstånd till varandra.
  • Vår restaurang har öppet kl 17.00-22.00 alla dagar. Baren är öppen kl 11.00-23.00 söndag-torsdag och kl 11.00-00.00 fredag-lördag.


Varmt välkommen till oss på Nääs Fabriker i sommar!

Uppleva