Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Shuffleboard

När du bor över hos oss på hotellet har du möjlighet att spela shuffleboard – ett spel som passar alla oavsett ålder eller förkunskaper!

Vi kan utlova en rolig stund tillsammans om ni bokar en av våra shuffleboardbanor. Ett spel som är perfekt för både större och mindre sällskap. Välj om ni vill spela på en av golvbanorna eller på bord.

Bokning

Bokning sker i receptionen vid ankomst.
Det är kostnadsfritt att spela men bokning krävs.

Tider

Shuffleboardbanorna är öppna mellan kl 12.00-22.00 måndag-lördag.

Var?

Shuffleboarden finns utanför våra hotellrum på plan 3 i Mellersta Fabriken och nås via spången från huvudbyggnaden. Fråga oss i receptionen så guidar vi er rätt!

 

Varmt välkommen!

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓