Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Matlagningsstudio

TIPS! Är ni nyfikna på vad vi kan erbjuda på vårt bageri och bryggeri Bröd & Malt, titta närmare på våra bokningsbara aktiviteter Pizza on Tap och ölprovning.

Välkommen in i vår fantastiska matlagningsstudio! Här kan upp till 16 personer laga mat under lättsamma former ihop med våra duktiga kockar. Vi erbjuder avancerade matlagningskvällar och enklare matarrangemang. En matkväll för alla!

Kvällens upplägg

Kvällen inleds med en gemensam skål samt genomgång av kvällens meny, råvaror och upplägg. Efter detta delas alla in i grupper som ansvarar för respektive rätt som tillagas de närmaste timmarna. Kvällen avslutas med att maten dukas upp och avnjuts. Detta kombineras med väl utvalda drycker.

Koncept

Matstudion all in

Vi tillagar en trerättersmeny utefter tillgång och säsong tillsammans i vår fantastiska matlagningsstudio. Vi försöker använda oss av råvaror och tekniker som man kanske inte alltid använder hemma och allt görs under lättsamma former och med ett glas vin i handen. Under kvällen får ni nyttiga kunskaper i hur man får vin och mat att lyfta till nya höjder och vad man ska tänka på vid val av vin. Detta är en matkväll för alla och det finns uppgifter i köket som passar både nybörjaren och den mer avancerade matlagaren. Alla får också med sig recept på godsakerna hem så att man kan upprepa succén hemma vid tillfälle.
Kvällen inkluderar: Fördrink, 3-rätters middag, dryck under matlagningen, väl utvalda viner till middagen, 1 kock & servis.

Fransk lantlyx

Vi botaniserar i den franska matkulturens grunder och gör tillsammans den perfekta Boeuf Bourguignonen och den grymmaste crème brûléen med den rätta knäcken. detta sköljer vi ned med ett grymt franskt lantpang.
Kvällen inkluderar: Fördrink, 2-rätters middag, 1 glas väl utvalt vin till middagen, 1 kock.

engelsk “pubgrub”

Här gör vi tillsammans den enkla och klassiska fish and chip på torsk från västerhavet med det rätta krispet, den perfekta friterade potatisen och den bästa tatrtarsåsen. Engelsmannen James i köket borgar för äktheten och till dessert blir det sticky Toffee Pudding som kanske är det godaste som någonsin gjorts. Vi dricker såklart vår egen bryggda öl från vårt hantverksbryggeri Bröd&Malt.
Kvällen inkluderar: Fördrink, 2-rätters middag, 1 st öl, 1 kock.


Bokning

Matstudion, fransk lantlyx och engelsk “pubgrub” är bokningsbara fr.o.m. hösten 2023

Vill du veta mer eller boka? Kontakta oss på bokning@naasfabriker.se eller 031-799 63 10.

Varmt välkommen!

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓