Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vill du etablera dig och ditt företag i vår fantastiska miljö?

Vår vision är att Nääs Fabriker ska bli en av Sveriges mest omtalade och uppskattade platser. Kanske är du vår nästa samarbetspartner som vill jobba med oss mot detta mål? Vi är på jakt efter fler publika verksamheter som kan växa med oss.

Nääs Fabriker har i dagsläget fyra stora butiker inom mode, inredning och delikatesser samt pop up-butiker. En ny minigalleria har nu byggts, där de befintliga butikerna kompletteras av ett antal mindre butiker.

Är du den vi söker?

Vi letar nu efter fler butiker som vill öppna här hos oss, gärna kreativa företag med unika koncept. Vi ser framför oss företag och entreprenörer som, precis som vi, älskar den unika bruksmiljön, det småskaliga och vackra och som med sin verksamhet förstärker och själva gynnas av atmosfären på Nääs Fabriker. Det finns även möjlighet till pop up-koncept för dig som vill hyra under en kortare period.

Kontakt

För mer info, vänligen kontakta oss: kund@naasfabriker.se

Uppleva