Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Fabriksdealen

Gör en bra deal! Boka Fabriksdealen och njut av god mat och en skön natt i ett av våra rymliga rum. Våra kockar komponerar en vällagad middag med råvaror efter tillgång och säsong som avnjuts i vår mysiga restaurang. Välj mellan två-, tre- eller fyrarätters meny.

Vi utgår ifrån vad våra leverantörer har för kul att erbjuda eller så gör vi en “twist” på någon rätt på den befintliga menyn. Kul för oss och bra för dig. Vi rekommenderar våra speciellt utvalda vinpaket till maten för den allra bästa upplevelsen.

Känn dig trygg hos oss!
Läs mer om våra åtgärder gällande Covid-19 här


Pris

Från 1 294:-* per person för Fabriksdealen 3-rätters

Fabriksdealen inkluderar följande:

En natt i delat dubbelrum, incheckning från kl 15.00
Två-, tre- eller fyrarätters gourmetmiddag**
Tillgång till vårt gym ute och inne
Frukostbuffé

VI FÖLJER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS NYA REKOMMENDATIONER

  • Vi placerar max 8 personer per bord inomhus i vår restaurang samt kafé och är noga med att alla håller bra avstånd till varandra.
  • Vår restaurang har öppet kl 17.00-22.00 alla dagar. Baren är öppen kl 11.00-23.00 söndag-torsdag och kl 11.00-00.00 fredag-lördag.

Bokning

Paketet bokas online:
Fabriksdealen 2-rätters

Fabriksdealen 3-rätters

Fabriksdealen 4-rätters

Det går också bra att boka via telefon 031-799 63 00 eller e-mail hotell@naasfabriker.se

Detta erbjudande gäller måndag-lördag. Paketet har uppehåll under jul- och sommarperioden.

*Nääs Fabriker tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag. Barn betalar halva priset för maten och kan även få välja från barnmenyn om så önskas.

** I paketet ingår trerätters middag för vuxna. Barnens middag beställs och betalas på plats. För barn upp till 12 år erbjuds en barnmeny med rätter från 85:-/person. Barn över 12 år beställer från aktuell a la carte-meny.

För att du som gäst ska få den bästa smakupplevelsen skapas rätterna dag för dag där tillgång och säsong får bestämma vilka råvaror som hamnar på kvällens meny.

 

Uppleva