Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Fira

Många lyckade bröllop och jubileer har firats på Nääs Fabriker. Vi vågar påstå att förutsättningarna för det perfekta firandet är bästa tänkbara tack vare platsen, maten och vår rutinerade personal. Det vet vi tack vare de många lyckade bröllop och jubileer som har firats hos oss. Dagar som dessa är vi extra stolta över vårt fina Nääs Fabriker.

En atmosfär som sätter stämningen på firandet

Få andra platser kan erbjuda den atmosfär som finns på Nääs Fabriker, en atmosfär som direkt sätter stämningen på firandet, oavsett om det är bröllop, studentmottagning, företagsfest, dop eller 50-årsmiddag. Den historiska och vackra miljön gör förstås sitt till, men lika viktigt är hotellets goda mat och vår rutinerade och omtänksamma personal med känsla för varje liten detalj.

Bröllop

På Nääs Fabriker kan ni fira ert bröllop med upp till 150 gäster. För lite mindre bröllop hyr vi ofta ut våra mysiga Båthus som ligger direkt på bryggan vid sjön. Här kan ni vara upp till 45 personer. Vi har arrangerat många bröllop genom åren och har fått stor rutin och erfarenhet både av stora och små arrangemang. Genom detta kan vi garantera att allt praktiskt runt om kring bröllopet funkar smidigt och problemfritt och att ni får ert bröllop precis så som ni vill ha det. Dessutom har vi färdiga bröllopspaket både för stora och mindre bröllop.

Bröllops-pdf

Kontakta oss gärna för mer information om dessa: bokning@naasfabriker.se eller
på telefon: 031-799 63 10

Dop/namngivning, konfirmation och studentmottagning

Nääs Fabriker är lika perfekt för dop, konfirmation och studentmottagning som för bröllop. Vanligast är att festen eller mottagningen sker i Båthuset, men självklart går det lika bra att abonnera hotellets restaurang eller hela hotellet om ni planerar en tillställning med många gäster. Då har vi plats för totalt 130 gäster.

Jubileer och högtider

Många födelsedagar, julmiddagar och andra högtider har firats på Nääs Fabriker genom åren. Antingen firar våra gäster med enbart fördrink och middag i hotellets restaurang eller väljer ett lite större arrangemang i exempelvis något av båthusen. Vi sätter med glädje ihop ett paket och upplägg som passar just ditt firande.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer: bokning@naasfabriker.se eller på telefon: 031-799 63 10.

Företagsevent och kick-off

Nääs Fabriker har i princip det mesta för olika typer av företagsevent och konferenser. Förutom en exceptionell atmosfär och miljö, finns här alla de viktigaste delarna: Hotellrum, konferenslokaler, restaurang och festlokal för 130 deltagare. Med vår rutin både som värd för fester och tusentals konferenser kan vi garantera bästa tänkbara förutsättningar för ert arrangemang. Vi ser helt enkelt till att allt fungerar perfekt. Vi kan också hjälpa till med idéer kring innehåll och själva arrangemanget, exempelvis ge förslag på aktiviteter och talare, upplägg och körschema etc.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer: bokning@naasfabriker.se eller på telefon: 031-799 63 10.

Jul, Påsk och Midsommar på Nääs Fabriker

Över Jul, Påsk och Midsommar sätter vi alla år samman härliga, förmånliga paket som alltid är lika eftertraktade. Dessa lägger vi ut både här på webbplatsen och på Facebook i god tid innan.

Jul på Nääs Fabriker är svårslaget, faktiskt helt fantastiskt eftersom vi fyller hela området med jul och julmys. Här kan du handla delikatesser, handstöpta ljus, julgodis och mycket mer. Vid några tillfällen satsar vi dessutom lite extra på barnen med roliga aktiviteter och tomten som kommer på besök.

Påsk på Nääs Fabriker innebär, förutom härligt boende på hotellet, möjlighet att gå på konstrunda, Påskpyssel för barn och generös Påskmiddag och shopping i området.

Midsommar på Nääs Fabriker innefattar boende på hotellet, middag och drink, tillgång till gym och bastu och möjlighet att boka Midsommarlunch. Många av våra gäster beger sig till det närliggande Nääs Slott som är ett av Västsveriges största Midsommarfiranden.

Gör en bröllops / festförfrågan

Fält med * är obligatoriska.Detta är ett "anti-spam"-fält.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

23
Jun 2017

Drop in-vigsel midsommarafton

Vi upprepar vårt lyckade event med drop in-vigsel! Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker på midsommarafton, den 23 juni 2017.

Bröllops- och födelsedagspresenter som ger fina minnen

Vad ska man ge bort i bröllops- eller födelsedagspresent till paret eller personen som har allt? Och vad kan man önska sig när man firar en stor dag? Här visar vi lite inspiration!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.

Hyr hela hotellet

Hyr ni hela hotellet står allt till ert förfogande: hotellet med 81 exklusiva dubbelrum, 10 konferenslokaler, Badhus, våra båtar och vår förstklassiga restaurang. Allt utformas utifrån era önskemål och behov under en eller flera dagar.