Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Paket & erbjudanden

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Paket & erbjudanden

24
Feb 2017

Premiär: killkväll 24 februari!

Efter att ha kört flera populära tjejkvällar här på Nääs Fabriker är det äntligen dags för en kväll bara för er killar! Vi välkomnar dig och dina vänner till vår nya satsning killkväll som bjuder på livepodcast, spännande leverantörer och god mat & dryck. Denna gång har vi bjudit in Fotbollsmagasinet Offsides chefredaktörer Anders Bengtsson och Johan Orrenius som inleder kvällen från scenen.
14
Apr 2017

Påskpaket

Upplev påsken på Nääs Fabriker! Vi erbjuder ett härligt paket med Nääs Fabrikers påsklunch, övernattning, trerätters middag och frukost.

Midvinterklippet

Starta ett nytt år med att koppla av och ladda batterierna hos oss. Vi erbjuder 20% rabatt under helger och lov i januari, februari och mars 2017. Erbjudandet är exklusivt och gäller utvalda dagar och rumstyper.
24
Mar 2017

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, god mat och dryck, sköna sängar och shopping i en härlig miljö.

Dagpaket med god mat, träning och bastubad

Välkommen att njuta av en heldag hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vi har satt samman ett dagpaket som inkluderar bastubad, träning, lunch eller brunch och shoppingrabatt i våra butiker Bomullsfabriken, Brique och Steningekompaniet.

Golfpaket

Två återkommande paket med spektakulärt boende och golf på Öijareds GK, Sveriges största golfanläggning med tre 18-håls golfbanor.

Helgmys

Helgmys på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang är inget vanligt mys. Många av våra gäster inleder vistelsen med ett träningspass i vårt välutrustade gym följt av bastu och ett dopp i sjön. Efter serveras tvårätters middag komponerad av våra kockar och kanske en drink i baren. Efter en god natts sömn i sköna sängar väntar en generös frukostbuffé.

Gourmetpaket

Storsäljaren bland våra paket där ni under eftermiddagen startar vistelsen med kaffe, scones och fruktkaka. Våra kockar har sedan komponerat en fyrarätters gourmetmeny som ni avnjuter i vår restaurang. Det går utmärkt att boka en extranatt, vakna på plats på lördag morgon och ha hela helgen framför er!