Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Öppettider

Vi har öppet som vanligt med vissa små justeringar i öppettider. Här ser du aktuella öppettider för de olika verksamheterna.

Nääs Fabriker Kafé

Måndag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 10-17
Här serveras dagens lunch, gott kaffe, bakverk, pajer, bowls, soppa, smörgåsar och wraps och smoothies. Mycket av utbudet är ekologiskt och fair trade. Alla bakverk bakas av Årets Konditor 2018 Disa Molin. Vi erbjuder take away på hela sortimentet.

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Hotellet har öppet som vanligt, måndag-lördag. Brunchen är tillfälligt stängd på söndagar. Se all info om hotellet här

Butiker

Butikerna har öppet som vanligt, men små justeringar kan ske med kort varsel närmaste månaderna. Se aktuella öppettider här

 

Covid-19

Nääs Fabriker följer noggrant händelseutvecklingen av Corona/Covid-19 och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har sett över våra redan noggranna rutiner gällande städning och mathantering och gör i samband med detta nu vissa förändringar i utbud och servering för våra gäster. Allt för att du som gäst ska känna dig trygg med att vi gör det vi kan för att hindra smittspridning, och att man ska kunna besöka oss utan att känna ytterligare oro. Se våra åtgärder gällande Covid-19/Corona här

Uppleva