Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vandringspaket

Upplev vandringen i omgivande leder, njut av bekvämt boende, koppla av efter en dagstur i vårt fina Badhus och avsluta dagen med en närproducerad vällagad middag hos oss på Nääs Fabriker.

I juni i år öppnade Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås där vi är ett av stoppen längs vägen. Gå hela leden eller välj ut en särskild etapp i samband med ett besök hos oss. Vi har satt samman ett härligt paket där du kan koppla och njuta efter en dag på tur. Välj själv om du vill boka till middag på kvällen, vår Fabriksdeal kan väljas till både som 2-, 3-, och 4-rätters middag.

I paketet ingår

Övernattning i ett av våra fina rum, incheckning från kl 15.00
Inträde till Badhuset
Energigivande energibar samt smoothie
Fri tillgång till hotellets välutrustade gym
Generös frukostbuffé
Avkoppling

Pris

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Klicka in på bokningslänken nedan för att se aktuella priser.

Bokning

Paketet bokas online här
Det går också bra att kontakta oss på hotell@naasfabriker.se eller 031-799 63 00.

Paketet är bokningsbart året om i mån av plats.

Om Gotaleden

Gotaleden är en vandringsled bestående av 9 etapper och bjuder på totalt 7 mil av naturskön och omväxlande vandring. Leden sträcker sig från Kungsportsplatsen i Göteborg till Lilla Torget i Alingsås. Leden är dubbelriktad och du kan lätt nå de olika etapperna från pendeltågsstationer längs sträckan. Gotaleden är en njutbar vandringsled där man kan fika, äta och bo bekvämt på flera ställen samt uppleva sevärdheter. Leden passerar några mindre orter men går framför allt i skog och natur. Utmed lederna finns enklare lägerplatser och vindskydd. Gotaleden är markerad med blå ledmarkering på träd eller stolpar. Läs mer om Gotaleden här

Uppleva