Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Ölsläpp i samarbete med Beerbliotek

25
maj 2019

Välkommen till världspremiären av vår egen öl Nääs Fabriker Pilsner #223, framtagen tillsammans med Beerbliotek. 

Darryl från Beerbliotek finns på plats och snackar öl och Henrik lirar skön musik. Alla som köper en öl från vår food truck bjuds på något litet att äta.

Datum & tid

Lördag 25 maj kl 15-19

Plats

Kring food trucken vid bryggan nere vid sjön

Om Beerbliotek

Beerbliotek är ett hantverksbryggeri etablerat i Göteborg, av fyra vänner från olika delar av världen. Bryggfilosofin är enkel – att ständigt brygga och ta fram nya öl som de själva skulle velat dricka. Alla produkter har ett nummer. Detta nummer representerar antalet olika öl som har bryggts. Även om de har ett standardsortiment, bryggs de flesta av ölen bara en gång. Nääs Fabrikers öl har nummer 223. Läs mer om Beerbliotek här

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

18
maj 2019

Hop-on hop-off med Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur i sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!