Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

After Work med Gespritzer & rosé 24 maj

24
maj 2019

Välkommen på vår- och rosémingel hos oss på Nääs Fabriker fredag 24 maj kl 15.00-19.00. Vinmakaren Rudolf Rabl, från Weingut Rabl i Österrike, finns på plats och serverar både rosévin och en vårig Spritzer, eller Gespritzer som man säger i Österrike. Kom när det passar!

Datum & tid

fredag 24 maj kl 15-19

Plats

Hotellrestaurangen & uteserveringen

Om vinproducenten

Familjen Rabl har sina vingårdar i Kamptal och i byn Langenlois, som också är den största vinproducerande byn i Österrike. Främst odlar man Grüner Veltliner och Riesling. Klimatet i Kamptal är perfekt för att odla perfekta druvor. Varma somrar och höstar samt kalla vintrar. Gynnsamma vindar gör också att det en varm sommardag ofta går över i en sval och behaglig kväll, vilket verkligen ger bra växtmöjligheter för druvorna. Vinerna får en rik fruktighet med markerade syror och tydlig jordmånskaraktär.

 Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp. Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!