Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Champagnehuset på Nääs Fabriker

27
apr 2019

Fête du Champagne! Välkommen till Nääs Fabriker och en helg i champagnens tecken. Tillsammans med ChampagneHuset har vi satt samman ett exklusivt paket med champagneprovning, trerätters middag med passande champagner, avkoppling i Badhuset och övernattning i ett av våra härliga rum.


Paketet erbjuds lördag 27 april. ChampagneHusets ambition är att erbjuda ”stora champagner från små odlare”. Under kvällen får du chansen att uppleva nya, spännande smaker från mindre odlare som med stor passion skapar sin champagne utifrån årgångarnas och traktens speciella förutsättningar.

I paketet ingår

  • Övernattning i del av dubbelrum
  • Champagneprovning (4 olika sorter) i samarbete med ChampagneHuset*
  • 3-rätters middag med passande champagner
  • Entré till Badhuset med varma pooler och bastu
  • Frukostbuffé

*Provningen av champagner startar kl 16.00, därefter fortsätter middagen.

Pris

från 1 765:- per person**

**Nääs Fabriker Hotell & Restaurang tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag.

Bokning

Paketet bokas direkt online
Det går även bra att boka via mail: hotell@naasfabriker.se eller tfn: 031-799 63 00.
Paketet är bokningsbart 27/4 2019.

Champagnehuset

ChampagneHusets drivs av Inger och Peter Wirnäs och har som ambition att erbjuda ”stora champagner från små odlare”. Filosofin är att visa fram den stora spännvidd som de små odlarna erbjuder genom sitt sätt att gör champagne utifrån årgångarnas och traktens speciella förutsättningar. Läs mer om ChampagneHuset här

Varmt välkommen önskar Nääs Fabriker i samarbete med Champagnehuset!

 

 

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!