Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Nyans i ny, större lokal på Nääs Fabriker

Frisörsalongen Nyans, som öppnade på Nääs Fabriker förra våren, har redan vuxit ur sina lokaler och flyttade innan jul från 29 kvm till en ny salong på hela 155 kvm längre ner på området. Vi passade på att ställa 3 snabba frågor om såväl hårtrender som framgångsrecept till Victoria Unosson, grundare och ansvarig på salongen.

Hej Victoria, och stort grattis till nya lokalen! Vad tror du ligger bakom din framgång att så fort växa ur den förra lokalen?
Tack! Jag tror allting handlar om att jag brinner så starkt för hela yrket, vilket gör att jag har roligt med kunden och gör kunden nöjd med resultatet.  En nöjd kund kommer oftast alltid tillbaka och efter så många år i branschen i en och samma kommun så har man samlat på sig en stor kundkrets, och det är endast på grund utav mina fantastiska kunder jag lyckats utvecklas i denna farten.

Gör du några förändringar i och med den nya lokalen?
Ja, absolut! Största förändringen är väl att vi växer i personalen, sen försöker vi även marknadsföra oss lite mera som en skönhetssalong, då vi precis lyckats få ett nytt tillskott på Nyans, Malena Billekvist som är en populär hudterapeut i kommunen men även yogainstruktör som kommer köra en del yoga i våran fantastiska träningssal här på salongen. Mycket andra förändringar kommer dessutom att ske under våren förhoppningsvis, allt ifrån ny personal till att vi öppnar upp vår onlinebokning efter årsskiftet.

Vad kan vi förvänta oss för trender inom hår 2019?
Hårtrender 2019 är rätt bred, 90-talet är verkligen en stark inspiration i år. Stökiga texturer, låga knutar i nacken, mittbenor, mycket luggar, framförallt korta luggar och gärna tillsammans med långa, friska och naturligt stylade längder. Mycket starka färger, gula nyanser, neon, och röda toner är högst upp på listan kommande vår. Men frågan är om vi bor på rätt plats för den kunden? Det återstår att se, så spännande!

Tusen tack Victoria och lycka till med nya lokalen och framtiden här hos oss på Nääs Fabriker!

Mer info

Nyans nya salong ligger i byggnaden Gamla Nedre fabriken, snett bakom kaféet. Välkommen förbi! Läs gärna mer om Nyans på deras hemsida

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

18
maj 2019

Hop-on hop-off med Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur i sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!