Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Jul på Nääs Fabriker EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Höstens workshops hos Brique

21
Nov 2018

Välkommen till orangeriet hos Brique, vid tre tillfällen i höst och vinter bjuds det in till inspirerande blomsterworkshops med olika teman tillsammans med floristen Art & Flora.

 

21/11 Candles table decoration

Kom och arrangera en stämningsfull ljuskrona i smide med oss. Vackert grönt samt ljus och krona ingår i priset. Storleken på kronan är 50 cm och har 5 st ljushållare.Passar perfekt ovanför bordet till adventsbjudningen! Under kvällen finns även Årets konditor Disa på plats och serverar sin vinnardessert. Pris: 795:-

12/12 Christmas centerpiece arrangement

Varva ner lite i julens bestyr och ägna en kväll åt att arrangera en elegant och lyxig centerpiece i vacker kruka/urna. Blommor och underlag ingår i priset!
Tips, byt ut några blommor och piffa till ditt arrangemang inför julen så har du helgens blickfång klart. Pris: 795:-

Info

Till varje workshop ingår det gott tilltugg och dryck. Mer information om enskilda kurser fås vid anmälan. Läs mer och anmäl dig här

Kurserna hålls av Kajsa Göransson @artandflora & Viola Johansson @barablomster.
Inga förkunskaper krävs.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!