Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vår konditor Disa Molin vinnare av Årets Konditor 2018

Fredag 12 oktober avgjordes finalen i Årets Konditor för 30:e gången i följd. Segrade gjorde Disa Molin, till vardags konditor hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. ”Äntligen! Så fantastiskt roligt och ett fint kvitto. Nu ska jag njuta segerns egen sötma”, säger Disa Molin efter vinsten.

Tävlingen Årets Konditor arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer och utser varje år den svenska mästaren för professionella konditorer. Årets upplaga betydde 30-årsjubileum vilket uppmärksammades genom ett extra festligt tema ”Tivoli” där både smak, skicklighet och estetik bedömdes. Efter en spännande kamp mellan de fem finalisterna stod Disa Molin som slutlig segrare.

Vilken härlig revansch efter förra gångens tredjeplats! Har förberett mig otaliga timmar och mina kollegor på Nääs Fabriker har fått smaka på den ena idén efter den andra. Det känns fantastiskt roligt att denna gången lyckas plocka hem första platsen och få kliva högst upp på pallen, säger Disa Molin.

Disa Molin är sedan drygt ett år tillbaka konditor på Nääs Fabriker. Här tillverkar Disa både handgjorda signaturpraliner, sagolika tårtor på beställning och bakverk till vår löpande verksamhet. Med en nybliven segrare i Årets Konditor på plats kommer sortimentet nu tillfälligt även utökas med en utav vinnar-desserterna.

Självklart så kommer vi att ta in ett vinnarbidrag här på menyn! Vi är otroligt stolta och glada över Disas seger, blir absolut något vi kommer att fira och uppmärksamma på Nääs Fabriker framöver, säger Kristina Christofferson, Hotelldirektör.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

18
maj 2019

Hop-on hop-off med Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur i sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!