Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Stilkväll med Olof Nithenius

18
Okt 2018

Välkommen på stilkväll hos Bomullsfabriken torsdag 18 oktober kl 18-21. Olof Nithenius pratar herrmode och hur du skapar en smart garderob.

Det bjuds på mat och dryck och en massa stilinspiration. Under kvällen har Bomullsfabriken även riktigt bra erbjudanden och alla som handlar får en fin goodiebag.

Kostnad: 100:-

Biljettköp din biljett här

Om kvällen: Olof kommer att guida oss i hur vi kan eller bör tänka när vi klär sig idag. Det blir en inblick i allmänna trender och förutsättningar i arbetsliv och samhälle som påverkar hur vi klär oss idag. Tanken är att vi ska få lära oss att shoppa smart. Olof tipsar om hur vi kan tänka kring att satsa på kvalitet och välja plagg som kan användas mycket och på många olika sätt. Han visar även konkreta exempel och hur man, med några små justeringar, kan skapa helt olika looks utifrån en bas av plagg. Under kvällen får vi även tips på hur man kan packa för en weekendresa i en stad där bara handbagage används.

Läs mer om kvällen här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!