Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Pop up-butiker

Vi har regelbundet spännande pop up-butiker på besök. Våra pop up-butiker ligger i anslutning till övriga butiker på området och nås via butiksentrén. Här ser du vilka som är på plats just nu. Varmt välkommen!

Joakim Blomquist

Joakim är fotografen från Göteborg som genom sina storslagna bildmotiv och detaljrika nyanser gjort sig känd för att reflektera och utforska människans beteende och roll i naturen. Hans första utställning ”Promenade” år 2012 blev starten för ett flertal utställningar både i Sverige och utomlands. Nu gästar han Studion på Nääs Fabriker med utställningen Bits and Pieces. 14 mars-31 maj.

Ayandeh

Ayandeh är ett cirkulärt modekoncept där second hand och skrädderi samverkar. Butiken erbjuder noga utvald second hand med möjlighet till justering för en perfekt passform till den unika kroppen. Hit är en också välkommen att lämna in egna plagg för lagning, förbättra passformen eller för att helt göra om plagget. Tanken bakom Ayandeh är att göra det lättare att handla hållbart och förlänga livslängden på våra plagg. 

 

 

 

Uppleva