Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Höstlovsdealen

29
Okt 2018

Ta med familjen och besök oss under Höstlovet! Under hela vecka 44 (29 okt-4 nov) sänker vi våra priser och ger 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus med bastu och utomhuspooler.

I dealen ingår

Övernattning i ett av våra fina rum
Frukostbuffé
Tillgång till gym ute och inne
Entré till Badhuset – under hela veckan är barn välkomna in i Badhuset kl 07.00-10.00 samt 14.00-17.00.

Datum

29 oktober – 4 november

Bokning

Boka din höstlovsdeal här

För frågor och mer information, kontakta oss gärna på hotell@naasfabriker.se eller 031-799 63 00.

Varmt välkommen till oss på Nääs Fabriker!

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!