Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sofacompany – nytt showroom på Nääs Fabriker

Nu har danska designföretaget Sofacompany slagit upp dörrarna upp till sitt 400 kvm stora showroom där e-handel möter kundupplevelse. Välkommen!

 

Sofacompany är en inredningsbutik på nätet med soffor och möbler i dansk design med eget designteam och produktion. Visionen är att erbjuda designmöbler till konkurrenskraftiga priser.

Öppettider

Måndag-fredag 10-18
Lördag-söndag 10-16

Sofacompany grundades 2012 i Danmark av paret Cathrine och Christian Rudolph. Bolaget erbjuder idag ett brett sortiment av möbler via e-handel där passionen för god design och hög kvalitet genomsyrar utbudet. I showroomet på Nääs Fabriker får besökare och kunder möjlighet att uppleva, testa och få tillgång till både rådgivning i valet utav möbler, hjälp med beställningar och kunna få med sig prover på tyg och material. Sofacompany har sedan tidigare två showroom i Sverige varav ett på Roslagsgatan 15 i Stockholm samt ett på Engelbrektsgatan 5 i Huskvarna.

se.sofacompany.com/

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

18
maj 2019

Hop-on hop-off med Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur i sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!