Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sofacompany – nytt showroom på Nääs Fabriker

07
Sep 2018

Nu har danska designföretaget Sofacompany slagit upp dörrarna upp till sitt 400 kvm stort showroom där e-handel möter kundupplevelse. Välkommen!

I Nääs Fabrikers galleria med tillhörande butiksområde samsas både tillfälliga koncept och utställningar samt fasta butiker och tjänsteföretag. Att vara föränderlig och kunna möta såväl digitalisering som framtiden med nya trender, konsumentbeteende och behov har varit en viktig pusselbit i de satsningar som görs. Nu välkomnas Sofacompany med ett nytt spännande koncept där etableringen på Nääs Fabriker blir företagets tredje i Sverige.

Nya koncept som pop-up-butiker och showrooms som kopplar samman e-handel och upplevelsen av det fysiska mötet med kunder och besökare tror jag är här för att stanna. Detta är definitivt framtidens handeloch något vi kommer att få se mer av både här på Nääs Fabriker och hos övriga aktörer. Vi hälsar nu Sofacompany varmt välkomna till oss och ser fram emot öppningsdagen i september, säger Linda Pettersson, VD på Nääs Fabriker

Sofacompany grundades 2012 i Danmark av paret Cathrine och Christian Rudolph. Bolaget erbjuder idag ett brett sortiment av möbler via e-handel där passionen för god design och hög kvalitet genomsyrar utbudet. I showroomet på Nääs Fabriker kommer besökare och kunder få möjlighet att uppleva, testa och få tillgång till både rådgivning i valet utav möbler, hjälp med beställningar och kunna få med sig prover på tyg och material.

Vi har länge letat efter en lokal i Göteborgsområdet och när vi satte vår fot på Nääs Fabriker föll allt på plats; vi längtar efter att få låta visa våra produkter i en så inspirerande miljö som på Nääs”, säger Philip Magnusson, CM på Sofacompany Sverige.

Sofacompany har sedan tidigare två showroom i Sverige varav ett på Roslagsgatan 15 i Stockholm samt ett på Engelbrektsgatan 5 i Huskvarna.

 

se.sofacompany.com/

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!