Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Salong Nyans

På Nääs Fabrikers område finns Salong Nyans. Här kan du bland annat klippa dig, få en skön ansiktsbehandling eller massage. Salongen ligger mitt på området snett bakom kaféet.

Salong Nyans

Frisörsalong med skräddarsydda behandlingar.

Tfn: 0302-10144
e-mail: boka@nyansfrisorerna.se

Salong Nyans hemsida

MB Massage & Hudvård

MB Massage och Hudvård drivs av Malena Billeqvist som är hudterapeut, massageterapeut, personlig tränare, medicinsk fotvårdsterapeut samt studerar tcm akupunktur. Märken som används i behandlingarna är Exuviance, Pca skin och Image skin. Dessa märken är  inriktade på avancerad hudvård och olika behandlingar med kemiska peelar. Företaget arbetar även med olika apparaturer som laser och mikroneedling och man kan även få en skön ansiktsbehandling. Förutom behandlingar är Malena Billeqvist instruktör i yoga, sup-paddling och andra gruppträningsformer.

Bokning MB Massage & Hudvård
Behandlingar bokas här

Tfn: 0709-77 44 74
e-mail: mbilleqvist@hotmail.com

MB Massage och Hudvårds hemsida

Skincare by W

En skönhetsklinik som erbjuder det allra bästa inom hudhälsa och skönhet. Märken som används i behandlingarna är Dermalogica och Jane Iredale. Skincare by W drivs av Heidie Wenzel, utbildad hudterapeut vid Gilda Skolan i Göteborg och auktoriserad av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) samt Cidesco-examinerad.

Bokning Skincare by W
Behandlingar bokas här

Tfn: 0735-21 22 11
e-mail: skincarebyw@gmail.com

Skincare by Ws hemsida

 

 

Varmt välkommen!

 

Uppleva