Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

MB Massage och hudvård

Nu finns MB Massage och Hudvård på Nääs Fabriker. Här kan du bland annat få en skön ansiktsbehandling och massage. Salongen ligger i Salong Nyans lokaler snett bakom kaféet.

MB Massage och Hudvård drivs av Malena Billeqvist som är hudterapeut, massageterapeut, medicinsk fotvårdsterapeut samt studerar tcm akupunktur.

Märken som används i behandlingarna är Exuviance, Pca skin och Image skin. Dessa märken är  inriktade på avancerad hudvård och olika behandlingar med kemiska peelar. Företaget arbetar även med olika apparaturer som laser och mikroneedling och man kan även få en skön ansiktsbehandling.

Förutom behandlingar är Malena Billeqvist instruktör i yoga, sup-paddling och andra gruppträningsformer,

Bokning

Behandlingar bokas här

Kontakt

Det går bra att ringa eller sms:a på tfn 0709-77 44 74 eller maila till mbilleqvist@hotmail.com

Läs mer

MB Massage och Hudvårds hemsida

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

18
maj 2019

Hop-on hop-off med Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur i sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!