Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

MB Massage och hudvård

Nu finns MB Massage och Hudvård på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang! Här kan du bland annat få en skön ansiktsbehandling, massage och fotvård. Salongen ligger på plan 3 i hotellet, entré via hotellreceptionen.

MB Massage och Hudvård drivs av Malena Billeqvist som är hudterapeut, massageterapeut, medicinsk fotvårdsterapeut samt studerar tcm akupunktur.

Märken som används i behandlingarna är Exuviance, Pca skin och Image skin. Dessa märken är  inriktade på avancerad hudvård och olika behandlingar med kemiska peelar. Företaget arbetar även med olika apparaturer som laser och mikroneedling och man kan även få en skön ansiktsbehandling ,

Förutom behandlingar är Malena Billeqvist instruktör i yoga, sup-paddling och andra gruppträningsformer,

Bokning

Behandlingar bokas här

Kontakt

Det går bra att ringa eller sms:a på tfn 0709-77 44 74 eller maila till mbilleqvist@hotmail.com

Läs mer

MB Massage och Hudvårds hemsida

Event – träningsglädje på Nääs Fabriker

Visste du att om du har medveten närvaro i din träning så får du bättre resultat, mindre skador och blir starkare samt uthålligare. Denna eftermiddag kommer Robert Kronberg hjälpa dig med din löpteknik samt löpnärvaro och Malena Billeqvist med yoga och paddling. Det fina är att de blandar in basal kroppskännedom och mindfulness i det hela vilket gör dagen lite extra spännande.

Kom med på en spännande eftermiddag för alla nivåer, i en fantastisk omgivning på Nääs Fabriker, med träningsglädje som fokus.
Läs mer om eventet här 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!