Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Shuffleboard

När du bor över hos oss på hotellet har du möjlighet att spela shuffleboard – ett spel som passar alla oavsett ålder eller förkunskaper!

Vi kan utlova en rolig stund tillsammans om ni bokar en av våra shuffleboardbanor. Ett spel som är perfekt för både större och mindre sällskap. Välj om ni vill spela på en av golvbanorna eller på bord.

Bokning

Bokning sker i receptionen vid ankomst.
Det är kostnadsfritt att spela men bokning krävs.

Tider

Shuffleboardbanorna är öppna mellan kl 12.00-22.00 måndag-lördag.

Var?

Shuffleboarden finns utanför våra hotellrum på plan 3 i Mellersta Fabriken och nås via spången från huvudbyggnaden. Fråga oss i receptionen så guidar vi er rätt!

 

Varmt välkommen!

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!