Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Emma von Brömssen – Tio år tio mönster

02
Jun 2018

Emma von Brömssen firar 10 år som mönsterformgivare med en jubileumsutställning hos oss på Nääs Fabriker!

Det är med stor glädje som vi välkomnar Emma von Brömssen som under sommaren kommer att gästa oss med sin mönsterutställning jubileumsåret till ära. Det utlovas mönsterdesign i helt ny gestaltning där Emma kommer att skildra sina tio år som formgivare genom tio utvalda mönster. Vi får även kika in bakom penseldragen och ta del av både skapandeprocesser och historierna bakom mönstren.

Öppet hela sommaren

Utställningen öppnar lördagen den 2 juni, då även den nya limiterade jubileumskollektionen lanseras, och håller öppet fram tom den 19 augusti. Under perioden kommer Brique som exklusiv butik att sälja 2018 års begränsade upplaga.

Fyra snabba frågor till Emma

Läs gärna mer om Emma von Brömssen här

Välkommen att ta del av sommarens designutställning!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!