Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sandeng på Nääs Fabriker

03
Mar 2018

Under våren kommer Sandeng att gästspela på Nääs Fabriker! Från lördag 3 mars till en bit in i maj hittar ni dem och deras fina Art Posters i en av våra butikslokaler.

Sandeng vill göra det enkelt och inspirerande att köpa högkvalitativ fotokonst till dina väggar. De har en föränderlig och nyfiken webshop för fotografi där allt är till salu, i alla prisklasser. Nu under våren gästspelar de hos oss på Nääs Fabriker för att visa delar av sin kollektion Art Posters med motiv från både svenska och utländska fotografer. ”Låt väggarna tala!”

Läs mer om Sandeng här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!