Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Bröllopsfabriken 1 februari

Välkommen till Nääs Fabrikers stora inspirationsdag kring bröllop – Bröllopsfabriken! En slags minimässa med inspirerande utställare, föreläsning & brudvisning. Vi gästas av Sveriges främsta bröllopskoordinator Johanna Kajson, Lars Wallin finns på plats och visar sin fantastiska smyckeskollektion och Disa, Årets Konditor 2018, bjuder på smakprov och pratar tårtor. Myrans Orkester bjuder på skön livemusik i butiksentrén och vi har flera spännande utställare som finns på plats denna dag. Välkommen att inspireras och få idéer till ert kommande bröllop!

Program

kl 11.00-15.00

Johanna Kajson
Sveriges främsta bröllopskoordinator Johanna Kajson gästar oss och håller en inspirerande föreläsning kl 13.00. Hon har skrivit storsäljaren ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson” som ni kan köpa signerad på plats men gladast är vi att hon är på plats både före och efter föreläsningen för att ge ER personlig rådgivning helt kostnadsfritt. Så samla alla era frågor så bjuder hon på tips och råd under vår härliga bröllopsmässa.

Lars Wallin finns på plats hos Ernst Forssell och visar sin fantastiska smyckeskollektion

kl 11.00 & 14.00

Visning av bröllopskläder.

kl 13.00

Inspirerande föreläsning med Johanna Kajson om hur ni bäst, mest effektivt och framförallt mest njutbart planerar ert drömbröllop. Med Johannas många år av erfarenhet som bröllopskoordinator och hennes expertis får ni ta del av alla do´s and don´ts på första parkett.

kl 11.00-16.00

Vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018, finns på plats och pratar tårtor samt bjuder på smakprov.

kl 10.00-16.00 – hela dagen

Bröllopsutställning i Briques orangeri
Träffa utställare inom bröllop
Livemusik från Myrans Orkester
Bröllopsmagasinet bjuder på magasin till alla besökare

Konferencier

Maria Jerenvik lotsar oss genom dagens program från scenen.

Utställare

Art and Flora
The Flower Shop
Boho Bar
Nääs Fabriker Hotell & Restaurang
Unossons Chark
Morgon Coffee Roasters
Fotograf Emilia
Fotograf Linnea Broberg
Ink and Lise
In Estelles Pocket
Frida Hultman
Sävelången
Pinx Prints
Elin Mårtensson
Bröllopsmagasinet
Sisters in Law
Imago Ballonger

Fler utställare presenteras löpande

Butiker & pop up-butiker

Bomullsfabriken
Esther Franke
Brique
Sofa Company
Nyans
Ernst Forssell
Hugos Handel & Kök
Ljuvliga Stunder
Regale Industrisömnad
Design Mrs Mi

Plats

Runt butiksentrén

Välkommen!

Uppleva