Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på tjejkväll 21 sep

21
Sep 2018

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in Malin Persson – influencer, programledare, bloggare och inspiratör – som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det?

Hur skapar man ett harmoniskt, personligt och spännande hem som samtidigt är hållbart i längden? Går det ens att renovera hållbart? Det tål att tänkas på. Den mest miljövänliga renoveringen är kanske den som inte görs alls. Malin delar med sig av inspiration från sitt eget hem och guidar dig med handfasta tips om hur du kan tänka när du inreder och renoverar ditt hem personligt och klimatsmart. Grundtanken är reuse, reduce och recycle – återanvänd, minska och återvinn, alltså motsatsen till köp-slit-och-släng. Jakten på det perfekta hemmet blir ofta en kortsiktig jakt på lycka, så det är viktigt att funderar en extra gång innan man sliter ut ett fullt fungerande kök och ersätter med ett nytt. Renoverar man för en rådande trend eller för ett behov? Malin kommer att prata om hur du kan tänka för att handla långsiktigt och även inspirera till att våga vara kreativ och välja med hjärtat!

Malin Persson är en influencer, programledare, bloggare, redaktör, inspiratör, kreatör och föreläsare.
I tre säsonger har Malin Persson varit programledare och redaktör för SVT succén Trädgårdstider – ett livsstilsprogram där Malin tillsammans med kocken Tareq Taylor, tv-profilen Pernilla Månsson Colt och trädgårdsmästaren John Taylor inspirerar inom odling, återbruk, DYI, design och fantastisk mat.

Kvällen startar hos Hugos Handel med frankfurter med brioche och blandad öl från Göteborgs småbryggerier. Efter detta går vi in i butiksentrén och lyssnar på Malin Persson, njuter av dessert och kaffe och minglar & shoppar till skön musik från DJ Susanne.
Under kvällen håller butikerna Brique, Bomullsfabriken, nyöppnade Sofacompany, och Hugos Handel och Kök öppet. Fina erbjudanden hela kvällen! Bland annat finns Norrsken Jackets på plats och visar upp vinterns snyggaste jackor och mycket annat roligt händer under kvällen.

DATUM: fredag 21 sep
PLATS: kring butikerna på Nääs Fabriker
TID: 17.30

Tjejkvällspaket 395 kr/person

Frankfurter med brioche och blandad öl från Göteborgs småbryggerier vid ankomst. Serveras utanför Hugos gandel & Kök.
Kaffe och dessert från Disa – finalist i Årets Konditor 2018.
Föreläsning och inspiration från scenen med Malin Persson
Mingel och shopping till fina erbjudanden
Fin goodiebag

Biljetter

Välkommen att boka din biljett här

Har du frågor om eventet, kontakta oss på telefon 031-799 63 08 eller jessica.bengtsson@naasfabriker.se
Skynda dig med din anmälan, vi har begränsat antal platser!
Eventet är ej avbokningsbart.

Mer om Malin:
Utöver sin redaktör- och programledarroll hjälper Malin Persson varumärken att på ett trovärdigt sätt inspirera och kommunicera med en selektiv målgrupp kring ståndpunkten att en hållbar livsstil är en vacker livsstil. Med en bakgrund som fotomodell på internationell toppnivå har Malin tillskansat sig erfarenhet, inspiration och kunskap från en rad tongivande kreatörer och varumärken, för att inte tala om alla de resor arbetet bjudit på. I modebranschen har Malin samtidigt fått uppleva en industri med en extrem slit-och-släng-kultur vilket ledde henne in på sin nuvarande karriärbana. Utgångspunkten för Malins verksamhet är frågan; Måste en livsstil med samvetet intakt vara en tråkig mindre stilfull livsstil? Absolut inte. Det krävs bara lite nya idéer och de har Malin massor av.

Varmt välkommen!

Med reservation för ev ändringar.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!