Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på tjejkväll 16 mars

16
Mar 2018

Nu är det äntligen dags för årets första tjejkväll! Vi har bjudit in Frida ”Frilans-Frida” Zetterström som kommer att ge oss ett smakprov av vårens allra hetaste trender. Det blir allt från konkreta stylingtips, råd om vilka färger och mönster som funkar bäst ihop i vår, och en hint hur du faktiskt kan ta dig an -80 & -90´s modet som är tillbaka på nytt. Med sig på scen har hon flera tjejer som är experter inom sitt område – Karin Andersson (mat), Emma Olbers (inredning) och Alexandra Forssell Ahlstedt (smycken). Det blir en kväll full av inspiration, mingel, shopping och upplevelser. Alla som kommer får njuta av en god middagsbuffé som serveras i vår fina co-workingyta och får med sig en goodiebag hem.

Frida Zetterström har över 10 års erfarenhet som modejournalist, stylist och programledare. Hon medverkar regelbundet i Sveriges Radio, TV4 ”Malou efter tio”, och Göteborgs Posten och hon är specialiserad på svenskt mode. Hennes utgångspunkt är alltid att omvandla trender till bärbara idéer och hon tycker på riktigt att det är KUL att kommunicera med kläder.
Emma Olbers är en svensk designer och kreativ chef. Hennes uppdrag är att försöka utforma bra produkter – bra från alla aspekter, inklusive att vara bra för vår planet.
Karin Andersson är en välmeriterad kock, just nu på Toso i Göteborg. 2004 var hon finalist i Årets kock och syns numera i matprogram som Kockarnas kamp, Mitt kök och Grillmästarna.
Alexandra Forssell-Ahlstedt driver guldsmedsbutiken Ernst Forssell som snart etablerar sig på Nääs Fabriker.

Under kvällen håller butikerna Brique, BomullsfabrikenSteningekompaniet, Ernst Forssell och Hugos Handel och Kök extraöppet och bjuder på bra erbjudanden, tävlingar, spännande leverantörer och skön stämning.

DATUM: fredag 16 mars
PLATS: Butiksentrén
TID: 18.00

Tjejkvällspaket 395 kr/person

Fördrink – alkoholfritt bubbel vid ankomst
Föreläsningar och intervjuer från scenen med Frilans-Frida, Karin Andersson, Emma Olbers och Alexandra Forssell Ahlstedt
Middagsbuffé med alkoholfritt kvalitetsvin i Nääs Fabrikers co-workingyta (1 trappa upp från butikerna)
Mingel och shopping till fina erbjudanden
Goodiebag

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till info@naasfabriker.se
Har du frågor om eventet, kontakta oss på telefon 031-799 63 08.
Skynda dig med din anmälan, vi har begränsat antal platser!

Varmt välkommen!

Med reservation för ev ändringar.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!