Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Konferenserbjudande v 7

Kom till oss och konferera och bada i vårt härliga Badhus under vecka 7. Vi bjuder på ett badhuskit till alla konferensdeltagare samt kostnadsfri lokal dag 1.

Badhuskitet (värde 250:-) inkluderar kropps- och ansiktspeeling, ansiktsmask och ansiktskräm. Produkterna är framtagna speciellt för Nääs Fabriker och är närproducerade och fulla av fuktgivande ämnen med toner från vanilj och mint kombinerat med nordisk bomull och ängskrasseolja.

Bokning

För mer information och bokning, vänligen kontakta oss på bokning@naasfabriker.se

Läs mer om vårt Badhus här

Välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!