Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Öppettider jul EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Julshopping i våra butiker

Shoppa dina julklappar i vår mysiga miljö! I våra butiker hittar du mode, inredning, delikatesser och jupynt och vi hjälper gärna till att hitta de perfekta klapparna för just dig. Självklart slår vi in dina paket fint också! Helgerna innan jul har våra butiker lite extra julmysigt med olika aktiviteter och erbjudanden, bland annat besök av tomten och olika erbjudanden.

Träffa tomten

Söndag 10 och 17 december kl 12-15 finns tomten på plats i vår butiksfoajé. Här tar han emot önskelistor och kramar från alla barn.

Pop up-butiker

I december månad har vi lite extra roliga butiker på plats. Shoppa fina barnprodukter hos Minimudo, coolaste mössen hos Plåtdjur, stickade plagg från Mod Designstudio och kaffepresenter hos Kaffegreven. Se alla pop up-butiker och när de finns på plats här

Erbjudanden

20% rabatt på alla stickade plagg hos Bomullsfabriken 4-10 december.

Övrigt

Stelton finns på plats hos Steningekompaniet lördag 9 december kl 11-13 och visar upp delar av sitt sortiment.
På lördag finns Tranquilo Kitchen på plats i Briques orangeri och bjuder på glögg.

Läs mer om våra butiker här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Julshopping i våra butiker

Shoppa dina julklappar i vår mysiga miljö!
I våra butiker hittar du mode, inredning, delikatesser och jupynt och vi hjälper gärna till att hitta de perfekta klapparna för just dig. Självklart slår vi in dina paket fint också! Helgerna innan jul har våra butiker lite extra julmysigt med olika aktiviteter och erbjudanden, bland annat besök av tomten och olika erbjudanden.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!