Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Öppettider jul EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Minimundo – pop up

I höst har en ny pop up-butik flyttat in hos oss på Nääs Fabriker – Minimundo. Här hittar du de allra finaste leksakerna och prylarna till barnrummet. Alla produkter är  omsorgsfullt utvalda, välkommen att hitta både gamla och nya favoriter här.

Om Minimundo

Butiken, och webbutiken, säljer barnprodukter så som påslakan, lekmattor, kuddar, morgonrockar/cape, sängmobiler, handväskor, nyckelringar, pussel, spel, mockasiner etc.

I nuläget säljs produkter från följande, främst Skandinaviska, märken: Liewood, Donsje, Little Story Lane, Mister Fly, Gubini.

öppettider

Lördag-söndag kl 10-16

Butiken finns på Nääs Fabriker fram till jul.
Läs mer på Minimundos hemsida

 

Följ dem gärna på Instagram: @mimimundo.se

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Julshopping i våra butiker

Shoppa dina julklappar i vår mysiga miljö!
I våra butiker hittar du mode, inredning, delikatesser och jupynt och vi hjälper gärna till att hitta de perfekta klapparna för just dig. Självklart slår vi in dina paket fint också! Helgerna innan jul har våra butiker lite extra julmysigt med olika aktiviteter och erbjudanden, bland annat besök av tomten och olika erbjudanden.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!