Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Matlagningsstudio

Välkommen in i vår fantastiska matlagningsstudio! Här kan upp till 16 personer laga mat under lättsamma former ihop med våra duktiga kockar. Kvällen avslutas genom att avnjuta de tillagade rätterna tillsammans med väl utvalda kvalitetsviner. En matkväll för alla!

Koncept

Vi tillagar en trerättersmeny utefter tillgång och säsong tillsammans i vår fantastiska matlagningsstudio. Vi försöker använda oss av råvaror och tekniker som man kanske inte alltid använder hemma och allt görs under lättsamma former och med ett glas vin i handen.

Detta är en matkväll för alla och det finns uppgifter i köket som passar både nybörjaren och den mer avancerade matlagaren. En kväll både för den som vill lära sig nya tekniker och utmana sig själv, och för den som bara vill ha en trevlig stund och fokusera på provsmakningen. Det kan vara en hel hjortsadel som ska förberedas, kungskrabbor som ska beredas eller äpplen som ska flamberas.

Alla får också med sig recept på godsakerna hem så att man kan upprepa succen hemma vid tillfälle

Vår matlagningsstudio är uppbyggd med fyra matlagningsstationer, och när maten senare ska avnjutas så äter ni den tillsammans runt stationerna som kan skjutas ihop till ett enda stort bord.

Kvällens upplägg

Kvällen inleds med en gemensam skål samt genomgång av kvällens meny och med råvaror, viner och upplägg. Efter detta delas alla in i grupper som ansvarar för respektive rätt som tillagas de närmaste timmarna. Kvällen avslutas med att maten dukas upp och avnjuts tillsammans med väl utvalda kvalitetsviner.

bokning

Vill du veta mer eller boka? Kontakta oss på bokning@naasfabriker.se eller 031-799 63 10.

Ladda ner pdf

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!