Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sommarlovsaktivitet: Brodera din dikt!

13
Jul 2017

Vi blåser liv i de gamla väggbonaderna. Kalla det slöjdgraffiti eller broderikonst. Vi fortsätter med våra kulturlovsaktiviteter och har totalt 3 olika workshops i sommar, denna dag på temat broderi för åldern 16-20 år.

Datum: 13 juli
Ålder: 16-20 år
Tid: kl 10-16 (lunch ingår)
Plats: Bomullsmagasinet

Ta med en dikt du skrivit (eller ta dig tid att göra det på plats). Tips som garn och tyg finns på plats! Vi tittar på gammaldags bonader och nutida ”slöjd-graffiti” för att få inspiration till hur broderade budskap kan se ut! Med: Anna Bauer och Anna Elisa Nilson, Konstepidemin, Göteborg.

Bokning

Alla sommarlovsaktiviteter är gratis och bokas via: KomIn 0302-52 20 00 (mån 8–17, tis–tors 8–16, fre 8–15, lör–sön stängt)
Drop-in i mån av plats. Läs mer om kommunens sommarlovsaktiviteter på lerum.se

Om Kulturlov på Fabriken

I ett levande kulturarv finns det alltid något att göra. På loven har vi tänkt lite extra på våra små besökare när vi bjuder in till workshops, teater, musik eller dansupplevelser. Bekanta dig med omgivningarna och kombinera med en promenad, shopping & en bit mat eller fika. Visste du att det i Tollered finns allt från naturlekplats, hotell, biograf, kanotuthyrning och mycket mera? Välkommen hit!

Arrangeras av: Föreningen Smeden & Spindeln, Lerums kommun/Kultur & Fritid & Nääs Fabriker.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.