Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Barnteater: Sten Sten bubbla dig – föreställning med Teater Momonga

09
Aug 2017

Ta en liten paus i sommarens alla upptåg och upplev en makalöst vacker musikföreställning om visdomen vi människor glömt. Historierna är inspirerade av olika väsen (yokai) från Japan och Sverige och framställs lekfullt och poetiskt, ackompanjerat av olika musikinstrument, främst av det traditionella japanska stränginstrumentet Koto.

Datum: 9 augusti
Tid: kl 10 & 14 (två föreställningar)
Ålder: 6-9
Plats: Bomullsmagasinet

”Djupt, djupt nere i havet lever en flicka. Hon samlar på människornas glömda historier, sånger och visdomar – allt har sjunkit till havsbotten som stenar.När flickan lyssnar på stenarna blir de lätta, de stiger mot ytan som bubblor. Flickan får oss att minnas igen: hur viktig du är, hur viktig jag är och hur vi alla hänger ihop, tillsammans.”

Bokning

Alla sommarlovsaktiviteter är gratis och bokas via: KomIn 0302-52 20 00 (mån 8–17, tis–tors 8–16, fre 8–15, lör–sön stängt)
Drop-in i mån av plats. Läs mer om kommunens sommarlovsaktiviteter på lerum.se

Om kulturlov på Fabriken

I ett levande kulturarv finns det alltid något att göra. På loven har vi tänkt lite extra på våra små besökare när vi bjuder in till workshops, teater, musik eller dansupplevelser. Bekanta dig med omgivningarna och kombinera med en promenad, shopping & en bit mat eller fika. Visste du att det i Tollered och på Nääs Fabriker finns allt från naturlekplats, hotell, biograf, kanotuthyrning och mycket mera? Välkommen hit!

Arrangeras av: Föreningen Smeden & Spindeln, Lerums kommun/Kultur & Fritid & Nääs Fabriker.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.