Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Badhuspaket

Badhuspaketet

Premiär! Snart är vårt helt nya Badhus klart och från och med 25 maj erbjuder vi ett härligt badhuspaket, boka in dig redan idag!

I vårt nybyggda Badhus erbjuder vi olika bastukoncept, varma utomhusbad med bryggor ut i sjön och härliga loungemiljöer för avkoppling både ute och inne. Allt i en välkomnande och rofylld
atmosfär med närhet till naturen. I paketet ingår ett kit med Nääs Fabrikers Badhusprodukter (kropps- och ansiktspeeling, ansiktsmask och ansiktscrème). Efter besöket i Badhuset väntar en god natts sömn i ett av våra fina rum. Boka gärna till middag i vår restaurang.

Badhuspaketet inkluderar

Övernattning i delat dubbelrum
Fritt inträde till Badhuset
Nääs Fabrikers badhusprodukter (kropps- och ansiktspeeling, ansiktsmask och ansiktscrème)
Fri tillgång till gym ute & inne
Generös frukostbuffé

Prisexempel

Pris från 830 kr per person*

Bokning

Paketet bokas direkt online
Det går även bra att boka via mail: hotell@naasfabriker.se eller tfn: 031-799 63 00.

Bokningsbart 25 maj-16 december 2017.

*Nääs Fabriker Hotell & Restaurang tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag.

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Badhuspaket

Premiär!
Snart är vårt helt nya Badhus klart och från och med 25 maj erbjuder vi ett härligt badhuspaket, boka in dig redan idag!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.