Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Badhuspaket

Välkommen att boka vårt härliga Badhuspaket, en njutning för både kropp och själ.

I vårt nybyggda Badhus erbjuder vi olika bastukoncept, varma utomhusbad med bryggor ut i sjön och härliga loungemiljöer för avkoppling både ute och inne. Allt i en välkomnande och rofylld atmosfär med närhet till naturen. I paketet ingår ett kit med Nääs Fabrikers Badhus-kit (kropps- och ansiktspeeling, ansiktsmask och ansiktskräm). Efter besöket i Badhuset väntar en god natts sömn i ett av våra fina rum. Boka gärna till middag i vår restaurang.

Badhuspaketet inkluderar

Övernattning i delat dubbelrum
Entré till Badhuset – observera att särskilda tider för barn finns
Nääs Fabrikers badhuskit (kropps- och ansiktspeeling, ansiktsmask och ansiktskräm)
Fri tillgång till gym ute & inne
Generös frukostbuffé

Prisexempel

Pris från 1 025 kr per person*

Bokning

Paketet bokas direkt online
Det går även bra att boka via mail: hotell@naasfabriker.se eller tfn: 031-799 63 00.

*Nääs Fabriker Hotell & Restaurang tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag.

Badhus dagpaket

Vi erbjuder även dagpaket tisdag-fredag som inkluderar entré till Badhuset, Nääs Fabrikers badhuskit, lunch samt shoppingrabatt i områdets butiker. Läs mer här

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!