Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Nu flyttar våra första hyresgäster på co-working in!

Vårt nya kontorskoncept med co-working och möblerade kontor är nu invigt och de första hyresgästerna har börjat flytta in. Två företag som är först på plats är Angerheim Content Marketing och Anna Bjelkholm. Vi har pratat med dem för att höra om deras tankar och förväntningar på sin nya arbetsplats.

inspirerande miljö

Michaela Angerheim hjälper företag med deras sociala medier och skapar innehåll för de som inte har kunskapen eller tiden själva. Företaget Angerheim Content Marketing har funnits i 2,5 år och Micaela har tidigare jobbat hemifrån men letat mycket efter ett kontor som känns rätt. Genom en kontakt hörde hon talas om Nääs Fabriker.

”-Jag fångades direkt av miljön här som inte finns någon annanstans. Det känns genomtänkt och märks att man har lagt tid på att skapa en attraktiv inomhusmiljö med en härlig atmosfär. Det känns lite som hemma fast på jobbet”, säger hon.

Micaela valde att hyra ett av våra möblerade kontor och har höga förväntningar både på platsen och det egna företaget: ”-Nu har dagen kommit som jag skjutit upp allting till. Det är nu jag ska utveckla företaget mer och satsa på de där sakerna som jag haft vilande tills jag har en riktig arbetsplats”.

en plats för samverkan

Anna Bjelkholm är inredningsstylist och har senast suttit i ett frilanskollektiv inne i Göteborg. Hon upptäckte då att hon trivs med samverkan och att ha kollegor då det annars är något man inte har som frilansare. Det kan gälla allt från det sociala utbytet till att bolla idéer om t ex bokföring och hemsidefrågor.

I samband med bostadsflytt till Lerum i somras ville hon ha mer lugn och ro och började leta efter en ny arbetsplats i kommunen. Hon fastnade, liksom Micaela, för Nääs Fabrikers miljö men valde co-workingdelen då hon inte vill sitta i eget kontor: ”-Jag jobbar som bäst när det är liv och rörelse omkring mig och har tidigare suttit mycket på kaféer och skrivit. Jag gillar att känna mig som en del av ett sammanhang och blir avslappnad i den typen av miljöer. Det är också spännande att omge mig med människor med yrken som skiljer sig mycket från mitt eget, det är lärorikt man kan alltid få med sig tips att använda i sitt eget företag”.

Anna nämner också vikten av att sitta i en visuellt inspirerande miljö då hon själv har ett kreativt yrke: ”-Det är kul att sitta i byggnader som andas historia. Det sitter i väggarna och bidrar till mitt skapande på ett positivt sätt”.

Läs gärna mer om våra nya kontorsplatser här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.