Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vi utökar med fler hotellrum och större konferensytor

rum1a

Hotell- och konferensverksamheten på Nääs Fabriker har under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling med hög beläggning vilket har bidragit till att vi nu utökar vår hotelldel med 24 rum. Totalt får hotellet då 81 rum.

De nya hotellrummen byggs i en angränsande byggnad som nås av en spång från tredje våningen. I utrymmet mellan rummen byggs en social yta där du som hotellgäst kan spela shuffle board eller bara vara. Här planeras också för ett nytt gym med behandlingsrum. Inredningen blir tidlös med modern touch och följer det befintliga hotellets design men med ett eget uttryck. Hotellrummen beräknas stå klara under våren 2017. Läs mer om hotellet här I anslutning till hotellet, precis vid sjön, byggs vårt nya Badhus som beräknas klart i mitten av maj.

 

KONFERENS- OCH FEST

Bomullsmagasinet byggs om och hela huset utvecklas för möten och event där tanken är att skapa flexibla lokaler för konferens, fest och bröllop och möta efterfrågan. Kapaciteten blir upp till 215 personer och här byggs även matlagningskök för att kunna hålla nya typer av event. Med ombyggnationen hoppas vi kunna attrahera nya, såväl som befintliga, målgrupper, både privat och vad gäller konferens. Beräknas klart i juni 2017. Läs mer om våra konferensmöjligheter här

bomullsmagasinet_skiss

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Badhuspaket

Premiär!
Snart är vårt helt nya Badhus klart och från och med 25 maj erbjuder vi ett härligt badhuspaket, boka in dig redan idag!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.