Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Påskpaket

18
Apr 2019
Upplev påsken på Nääs Fabriker! Vi erbjuder ett härligt paket med trerätters påskmiddag, övernattning i ett av våra fina rum och frukost.

Boka gärna till påsklunch och entré till Badhuset till er vistelse. Vi kan också rekommendera en promenad runt bruksorten, i vår app finns en historisk vandring där du upplever den kulturhistoriska miljön kring en av landets första spinnerifabriker. På området finns även flera butiker, kafé och deli samt en härlig utemiljö med naturlekplats och utegym. Allt i närhet till naturen och sjön Sävelången. Välkommen!

pris

från 1 194 kr per person i delat dubbelrum*

I påskpaketet ingår

  • Övernattning i del i dubbelrum
  • 3-rätters påskinspirerad meny
  • Tillgång till gym ute och inne
  • Frukostbuffé

Påskmeny

Kommer inom kort

Boka till lunch

Långfredagen 19/4, påskafton 20/4 och påskdagen 21/4 serveras påsklunch med extra sillar i restaurangen som kan bokas till din reservation, kontakta gärna restaurangen för bokning: restaurang@naasfabriker.se 

bokning

Paketet bokas direkt online
Det går också bra att boka via mail: hotell@naasfabriker.se alt telefon 031-799 63 00.
Paketet är bokningsbart med ankomst den 18, 19 och 20 april 2019.

*Nääs Fabriker Hotell & Restaurang tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag.

Välkommen med din bokning!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!