Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på tjejkväll med Lovisa ”Lofsan” Sandström – fullbokat!

22
Sep 2017

Nu är det dags igen! Till höstens tjejkväll har vi bjudit in Sveriges grymmaste PT -Lovisa ”Lofsan” Sandström. Vi får ta del av föreläsningen ”Den bästa träningen – så funkar det”. Alla som kommer får med sig nya boken Lofsans Underverk hem. Obs! Eventet är fullbokat!

”Den bästa träningen – så funkar det”
I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme föreläser Lovisa om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden. Fenomen som träning för prestation problematiseras i relation med träning för ökad hälsa, ett hållbart sätt att uppmuntra människor att röra på sig och ta hand om sig. Dessutom passar Lovisa på att ge några pinfärska glimtar från sin nya bok ”Lofsans Underverk”.

Om Lovisa ”Lofsan” Sandström
Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör och har 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver Träningspodden med Jessica Almenäs, Sveriges största podcast om träning och hälsa och syns flitigt som expert i TV och övriga media. Hon driver också onlinecoachningen Lofsangruppen och släppte i juni den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, ”en PT på fickan”. Lovisa brinner för att hjälpa människor skapa en känsla av en meningsfull vardag med hög motivation till motion, och nu kommer hon till oss på Nääs Fabriker!

Under kvällen håller butikerna Brique, BomullsfabrikenSteningekompaniet, Hugos Handel och Kök samt Stably extraöppet och bjuder på bra erbjudanden, tävlingar, spännande leverantörer och skön stämning.

Alla som kommer får med sig boken Lofsans Underverk hem.

DATUM: fredag 22 september

TID: 17.30

PROGRAM:
Ankomst och mingel, vi bjuder på fördrink och tilltugg
Föreläsning med Lovisa ”Lofsan” Sandström
Mingel och shopping till fina erbjudanden
Goodiebag med boken Lofsans Underverk

Boendepaket 1 295 kr/person – fullbokat!

Ankomst och mingel, vi bjuder på fördrink och tilltugg
Föreläsning med Lovisa ”Lofsan” Sandström
Mingel och shopping till fina erbjudanden
Goodiebag med boken Lofsans Underverk
Middagsbuffé med ett glas vin/öl/alkoholfritt alternativ samt kaffe i hotellrestaurangen
Övernattning i delat dubbelrum
Frukostbuffé

Shoppingpaket 295 kr/person – fullbokat!

Ankomst och mingel, vi bjuder på fördrink och tilltugg
Föreläsning med Lovisa ”Lofsan” Sandström
Mingel och shopping till fina erbjudanden
Goodiebag med boken Lofsans Underverk

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till elin.isaksson@naasfabriker.se
Specificera i anmälan vilket av paketen du önskar. Har du frågor om eventet, kontakta oss på telefon 031-799 63 08.
Skynda dig med din anmälan, vi har begränsat antal platser!

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.