Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sportlovsaktivitet med Telefonkonst- alla kan lära sig att klottra med stil

16
Feb 2017
Telefonkonst Naas Fabriker

Vi fortsätter med våra lovaktiviteter och nu är det dags för en rolig workshop på sportlovet. Kom och träffa Angelica Lucaci som skrivit och illustrerat boken ”Telefonkonst” i en fantastisk workshop! – Jag är fast övertygad om att alla som kan hålla i en penna, kan rita. Antar du utmaningen?

Tid och plats

Workshopen hålls i byggnaden Färgeriet (strax intill kaféet) hos oss på Nääs Fabriker.

Torsdag 16 februari
Kl 13 – för dig 9-13 år
Kl 17 – för dig 14-17 år

Biljetter

Allt material finns på plats. Anmälan genom förköp 40 kr, eller i mån av plats i dörren (swish eller kontant)
Klicka här för att köpa biljett

 

Aktiviteterna arrangeras i samarbete av Kulturföreningen Smeden & Spindeln, Nääs Fabriker och Lerums kommun/Kultur och Fritid. Mer info på smedenochspindeln.com.

Kulturlov på Fabriken 2017!
I ett levande kulturarv finns det alltid något att göra. På loven har vi tänkt lite extra på våra små besökare när vi bjuder in till workshops, teater, musik eller dansupplevelser. Bekanta dig med omgivningarna och kombinera med en promenad, shopping & en bit mat eller fika. Visste du att det i Tollered vid Nääs Fabriker finns allt från naturlekplats, hotell, biograf, kanotuthyrning och mycket mera? Välkommen hit!

 

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

17
Mar 2017

Välkommen på tjejkväll 17 mars

Nu är det dags igen! Till årets första tjejkväll har vi bjudit in en sann inspiratör -
Börshajens grundare Andra Farhad. Vi får ta del av föreläsningen "Det du inte visste" - en hisnande resa mellan drömmar och verklighet. Du får även ett helikopterperspektiv på det här med investeringar och din syn på placeringar kommer aldrig bli sig lik igen.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.