Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Påsklovsteater för de minsta – PICI & OSO

09
Apr 2017
Påsklovsteater Nääs Fabriker

Vi fortsätter med våra lovaktiviteter och söndag 9 april är det dags för en påsklovsteater för våra minsta besökare. Teater 23 presenterar urpremiären av Pici & Oso, en sinnrik scenkonstupplevelse om att våga släppa in någon annan i sin ensamhet. Föreställningen bjuder även in till en fantastiskt konstruerad lekvärld som väcker upptäckarglädjen hos den allra minsta publiken.

Två märkliga figurer träffas av en slump. Pici som är den lilla och Oso som är den stora. De känner inte varandra, men båda vet vad det innebär och hur det känns att bli lämnad ensam i världen. Men just idag kommer Pici att hitta Osos mysiga koja. En koja som kommer att bli platsen för ett första möte och en massa nya lekar.

Pici & Oso är ett annorlunda scenkonstkoncept bestående av två delar, som tillsammans bildar en minnesvärd upplevelse för barnen att ta med sig hem och in i sina egna lekar.

Tid och plats

Teatern spelas hos oss på Nääs Fabriker.

Söndag 9 april
kl 10 & kl 14
Upplevelsen är ca. 45 minuter, inklusive efterföljande lekpass.

Ålder 
2-4 år

Biljetter

Anmälan genom förköp 40 kr, eller i mån av plats i dörren (swish eller kontant)
Klicka här för att köpa biljett

 

Aktiviteterna arrangeras i samarbete av Kulturföreningen Smeden & Spindeln, Nääs Fabriker och Lerums kommun/Kultur och Fritid. Mer info på smedenochspindeln.com.

Kulturlov på Fabriken 2017!
I ett levande kulturarv finns det alltid något att göra. På loven har vi tänkt lite extra på våra små besökare när vi bjuder in till workshops, teater, musik eller dansupplevelser. Bekanta dig med omgivningarna och kombinera med en promenad, shopping & en bit mat eller fika. Visste du att det i Tollered vid Nääs Fabriker finns allt från naturlekplats, hotell, biograf, kanotuthyrning och mycket mera? Välkommen hit!

 


 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.