Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Premiär: killkväll 24 februari!

24
Feb 2017
bild-webb-killkvall-5

Efter att ha kört flera populära tjejkvällar här på Nääs Fabriker är det äntligen dags för en kväll bara för er killar! Vi välkomnar dig och dina vänner till vår nya satsning killkväll som bjuder på livepodcast, spännande leverantörer och god mat & dryck. Denna gång har vi bjudit in Fotbollsmagasinet Offsides chefredaktörer Anders Bengtsson och Johan Orrenius som inleder kvällen från scenen.

Vi gästas av Fotbollsmagasinet Offsides chefredaktörer Anders Bengtsson och Johan Orrenius. De utlovar en halvleks livepodcast om möten med stjärnor, konfrontationer med divor och dråpliga stories om några av de sköraste egon det här landet har – sportjournalisterna. Vill man ladda inför denna festliga kväll kan man göra som 35 000 svenskar gör varje vecka – lyssna på Offsides podcast!

Efter detta håller butikerna extraöppet och bjuder på bra erbjudanden. Spännande leverantörer finns på plats, till exempel Audi som visar upp en av sina senaste bilmodeller, Fratelli Gridelli som gärna snackar italienska delikatesser, Kaffegreven och Alingsås Bryggeri. Du får chansen att provsmaka kaffe, öl och andra godsaker. Alla som kommer får med sig en goodiebag hem. Välj mellan våra tre olika paket: boende- middag- eller butikspaket. Alla som bor över får chans att träna med NatureFitness i vårt utegym på lördag morgon.

DATUM: fredag 24 februari
TID: 18.00

KVÄLLENS PROGRAM 
Ankomst och mingel i våra butiker Brique, Bomullsfabriken och Steningekompaniet
Vi bjuder på dryck och tilltugg
Livepodcast med Offsides Podcast
Shopping med extra bra erbjudanden

Boendepaket 1 055 kr/person

Välkomstdryck och tilltugg
Livepodcast med Offsides podcast
Specialerbjudanden i butikerna
Goodiebag
Ryggbiff med tillbehör och ett glas öl/vin/alkoholfritt alternativ samt kaffe i hotellrestaurangen
Övernattning i delat dubbelrum
Tillgång till vår bastuflotte
Frukostbuffé
Utomhusträning i vårt utegym med NatureFitness på morgonen kl 08.00

Middagspaket 475 kr/person

Välkomstdryck och tilltugg
Livepodcast med Offsides podcast
Specialerbjudanden i butikerna
Goodiebag
Ryggbiff med tillbehör och ett glas öl/vin/alkoholfritt alternativ samt kaffe i hotellrestaurangen

Butikspaket 150 kr/person

Välkomstdryck och tilltugg
Livepodcast med Offsides podcast
Specialerbjudanden i butikerna
Goodiebag

Anmälan

Välkommen att anmäla dig på info@naasfabriker.se. Specificera i anmälan vilket av paketen du önskar. Har du frågor om eventet, kontakta oss på telefon 031-799 63 08.
Skynda dig med din anmälan, vi har begränsat antal platser!

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

17
Mar 2017

Välkommen på tjejkväll 17 mars

Nu är det dags igen! Till årets första tjejkväll har vi bjudit in en sann inspiratör -
Börshajens grundare Andra Farhad. Vi får ta del av föreläsningen "Det du inte visste" - en hisnande resa mellan drömmar och verklighet. Du får även ett helikopterperspektiv på det här med investeringar och din syn på placeringar kommer aldrig bli sig lik igen.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.