Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Musikkväll i kaféet – Soup trio plus gäst

  • soup_trio_grupp
12
Maj 2017

Välkommen på after work och jazzkväll i vårt kafé! Vi bjuder in till musikafton med Soup Trio plus gäst som spelar en blandning av härliga jazzlåtar. Under kvällen serverar vi en vårbuffé bestående av en huvudrätt plus goda sallader, bröd och tillbehör .

Pris: 229:- per person

I priset ingår kvällens vårbuffé.

Anmälan

Anmäl dig via mail till kafe@naasfabriker.se
Anmälan är bindande. Skynda dig med din anmälan, antalet platser är begränsat!

Tid

Maten serveras från kl 18 och musiken börjar spelas kl 19.

Kvällens meny

Grillad kyckling och en vårinspirerad plockbuffé med potatissallad gjord på vårens primörer, bulgursallad, risonisallad med mozzarella, grönsallad, tsatsiki, oliver, coppa, paprikakräm, surdegsbröd, smör. Hembakad kaka till efterrätt.

 

Om bandet

Soup trio föddes när saxofonisten Eric Liftig, gitarristen Martin Freidlitz och bassisten Anders Ljungberg varannan vecka under 2,5 år spelade på restaurang Soup’n Bagel på Södravägen i Göteborg. Trion är samspelt och har tagit sin repertoar från framförallt The Great American Songbook vilket främst innebär låtar från gamla musikaler. Musikerna har ett moget, klokt och dedikerat förhållningssätt till musiken de spelar. Förutom att ha Soup trio så driver bandet även klubben Bellevue Jazz i Gamlestan, som bland annat tilldelades östra Göteborgs kulturpris 2014.

Varmt välkommen!

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Badhuspaket

Premiär!
Snart är vårt helt nya Badhus klart och från och med 25 maj erbjuder vi ett härligt badhuspaket, boka in dig redan idag!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.