Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Ge bort en upplevelse i jul

Presentkort – en julklapp som uppskattas av alla! 

Ge bort ett presentkort på en härlig upplevelse till nära och kära i julklapp. Presentkorten säljs i vår webbshop, du väljer själv vilket belopp du önskar. Det går även bra att kontakta oss på hotellet för mer info.

Klicka här för att komma till vår webbshop

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!