Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Jul på Liseberg

17
Nov 2017

Jul på Liseberg är Sveriges största julmarknad med bodar och butiker, isbana, vinteröppna åkattraktioner samt restauranger som serverar julens läckerheter.
Hos oss på Nääs Fabriker kan du skapa ditt eget paket med boende och entrébiljett till Jul på Liseberg.

För de lite mindre (och stora med barnasinnet kvar förstås) finns dessutom möjlighet att bland annat hälsa på i nisseverkstaden och lämna önskelistan till självaste Tomtefar, gå på skattjakt i Medeltidsbyn och se kaninteater i Kaninlandet. Nöjesparken är vackert upplyst av nästan fem miljoner juleljus och vid isbanan bjuds det på gnistrande isbalett.

Så här bokar du

Boka först ditt rum och lägg sedan till önskat antal entrébiljetter till Liseberg som ett tillval online:
1. Välj datum, antal personer, sök sedan och välj rumskategori
2. I nästa steg ”Lägg till tillval” lägger du till antal entrébiljetter som önskas till Jul på Liseberg för 100:-/st (barn under 110 cm går in gratis)
3. Bekräfta din bokning

Boka direkt online här

Jul på Liseberg är bokningsbart hos oss följande datum: 17-19, 24-26 och 30 november samt 1-3, 5-10, 12-21 december 2017.

Mer info

Om du vill ha mer info eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss på tfn 031-799 63 00 eller e-mail: hotell@naasfabriker.se

Juligt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!