Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vill du öppna butik i vår fantastiska miljö?

Vår vision är att Nääs Fabriker ska bli en av Göteborgsområdets mest omtalade och uppskattade platser. Kanske du är vår nästa samarbetspartner som vill jobba med oss mot detta mål? Vi är på jakt efter fler publika verksamheter som kan växa med oss!

Nääs Fabriker har i dagsläget tre stora butiker inom mode och inredning samt två pop up-butiker för uthyrning. Våren 2016 stod en ny butiksentré klar, som är en del i planen att öppna upp fasaderna längs huvudgatan och förbereda för nya publika verksamheter. Under hösten 2016 påbörjas ombyggnation av en ny minigalleria, där de befintliga butikerna kompletteras av ett antal mindre butiker. Våren 2017 öppnar även en delikatessbutik på området.

Är du den vi söker?

Vi letar nu efter fler butiker som vill öppna här hos oss, gärna kreativa företag med unika koncept, t ex inom trädgård och kök. Vi ser framför oss företag och entreprenörer som, precis som vi, älskar den unika bruksmiljön, det småskaliga och vackra och som med sin verksamhet förstärker och själva gynnas av atmosfären på Nääs Fabriker. Vi har även våra pop up-butiker för de som vill hyra under en kortare period.

minigalleria-skiss

Kontakt

För mer info, vänligen kontakta oss: kund@naasfabriker.se

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

24
Maj 2017

Badhuspaket

Premiär!
Snart är vårt helt nya Badhus klart och från och med 24 maj erbjuder vi ett härligt badhuspaket, boka in dig redan idag!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.